Hotel Antiek

Hotel Antiek is een kleinschalig driesterrenhotel gelegen in het centrum van het Noord Limburgse dorp Helden. Het hotel ligt vlakbij Venlo, het gezellige Maastricht, Roermond met het Designer Outlet, Eindhoven, Weert of het Belgische Hasselt. Maar ook voor de kinderen ligt op een kwartiertje rijden Attractiepark Toverland te Sevenum en in het dorp zelf ligt Speeltuin De Heldense Bossen. 

Daarnaast heeft Noord-Limburg een bruisende economie waardoor de zakelijke gast in circa een kwartier rijden de meeste bedrijfsterreinen kan bereiken. Uiteraard na een heerlijk ontbijt dat grotendeels bestaat uit biologische streekproducten.

Hotel Antiek Helen | Ontbijt

Hotel Antiek biedt naast 12 sfeervol ingerichte hotelkamers allerlei verschillende faciliteiten waaronder een sfeervolle rustiek lounge met open haard en een mooi zonterras.

Voor onze toeristisch ingestelde gasten zijn er genoeg leuke plekken te bezichtigen in de natuurrijke omgeving. Het is een ideale streek om te wandelen en/of te fietsen. U kunt in de buurt genieten van alles wat de regio te bieden heeft: van een dagje winkelen tot een prachtige boswandeling in De Heldense Bossen (op 200 mtr loopafstand van ons hotel). Ook voor de zakelijke gast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.

Reserveer hier uw overnachting!

Klik hier voor de mogelijkheden die onze omgeving u heeft te bieden.