Restaurant

Hotel Antiek gaat vanaf September a.s. hoofdzakelijk de focus leggen op logies en ontbijt voor de zakelijke en toeristische hotelgast. Dit betekent dat Antiek zal stoppen met de à la carte restaurant activiteiten. Wel zal het restaurant voor groepen of partijen op reservering beschikbaar zijn. Zo bestaat ook nog steeds de mogelijkheid voor zakelijke gasten de vergaderfaciliteiten te reserveren.
Hotel Antiek zal zich in de markt gaan profileren als een nostalgisch boutique hotel en zal de hotelfunctie de komende tijd verder optimaliseren.

Genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een unieke en prachtige ambiance, dat is waar Hotel Restaurant Antiek voor staat. Het restaurant beschikt over circa 40 zitplaatsen. De keuken is elke dag geopend Diner vanaf 17.30 uur en de Lunch is op reservering. ( minimaal 2 dagen voor aankomst)vanaf 10 personen

Hotel Antiek

Ook na uw diner kunt u hier lekker natafelen met een digestief of een kop koffie. Dineren in ons restaurant doet u in een warme ongedwongen huiselijke sfeer. U kunt kiezen uit onze verse seizoensgebonden gerechten of een van de mooie verrassingsmenu’s. Alles wordt ambachtelijk bereid en er word veel met streek- en seizoensproducten gewerkt.

Hotel Antiek

Hotel Antiek Hotel Antiek Hotel Antiek Antiek-0783 Antiek-0811 Hotel Antiek  Hotel Antiek Hotel Antiek