Menukaart à la carte Restaurant Antiek

Heerlijke gerechten

Voorgerechten

Eendenlever
Appel,noten en truffel
€ 17.50
zeebaars
ceviche, citroen, groene asperge
€ 16.50
Zalm
Ganzenvet, wortel en asperge
€ 12.50
Steak tartaar
Ei, sjalot, walnoot en augurk
€ 11.50

Soepen/Tussengerechten

Asperge soep
Superior queen, asperge, ei, ham
€ 7.50
Kreeft soep
Bisque met Hollandse garnalen
€ 8.50
Coquille
Pompoen, cacaoboter
€ 16.50
kalf
Zwezerik/wang/cepes
€ 17.50

Hoofdgerechten

Gevogelte
Eendenborst/sinaasappelsaus/groenten
€ 20.50
Superior Queen
Asperge, ham, kriel, ei en geklaarde boter
€ 21.50
Vis (Catch of the day)
Bos ui, venkel, couscous en schaaldieren jus
€ 24.00
Lamsfilet
seizoensgroenten, eigen braadjus
€ 30.00
Ossenhaas
Tournedos, asperge en truffel
€ 32.50
Vegetarisch
Op aanvraag altijd beschikbaar
€ 19.50

Dessert

Aaedbei
kwarktaartje, crunch, room, ijs en gel
€ 8.00
Dessert Du Chef
Verrassing
€ 9.00
Kaas
Diverse/kletsenbrood/stroop
€ 12.50

Doordat wij uitsluitend met verse producten werken, kan het helaas voorkomen dat bepaalde gerechten op de kaart niet meer voorradig zijn.

Lunchmenu

Bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht € 29,50

Leida’s Diner Menu Surprise

3 gangen € 37,50
4 gangen € 45,00
5 gangen € 55,00

• Alle menu’s worden per tafel geserveerd om onnodige wachttijden te voorkomen, het is dus niet mogelijk menu’s te bestellen gecombineerd met à la carte gerechten.
• Omdat onze gerechten à la minute bereidt worden, adviseren wij bij een gezelschap van 6 of meer personen Menu Surprise.
• Indien u informatie over de allergenen-wet wenst te verschaffen, laat het ons weten.