Menukaart à la carte Restaurant Antiek

Heerlijke gerechten

Voorgerechten

Eendenlever
Appel,pecannoten en truffel
€ 17.50
Hert
carpaccio, salade en veenbessen
€ 16.50
Gamba
Salade, limoen en knoflook
€ 12.50
Zwijn
Nek,rode wijn, walnoot en rode biet
€ 11.50

Soepen/Tussengerechten

cepes
Bouillon, beukenzwam en ravioli
€ 7.50
Kreeft
Bisque met Hollandse garnalen
€ 9.50
Coquille
Pompoen/Beurre Blanc
€ 15.50
kalf
Zwezerik/wang/linzen
€ 17.50

Hoofdgerechten

Gevogelte
Eendenborst/sinaasappelsaus/groenten
€ 20.50
Ree
Bout, truffel saus en oesterzwammen
€ 28.50
Vis (Catch of the day)
Bos ui, venkel, couscous en schaaldieren jus
€ 24.00
Hazenrugfilet
crème van aardappel, peperkoek en rode kool
€ 29.50
Ossenhaas
Tournedos, ganzenlever en truffel
€ 30.00
Vegetarisch
Op aanvraag altijd beschikbaar
€ 19.50

Dessert

Citroen
taartje met bergamot, yuzu en limonchello
€ 8.00
Dessert Du Chef
Verrassing
€ 9.00
Kaas
Diverse/kletsenbrood/stroop
€ 12.50

Doordat wij uitsluitend met verse producten werken, kan het helaas voorkomen dat bepaalde gerechten op de kaart niet meer voorradig zijn.

Lunchmenu

Bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht € 29,50

Leida’s Diner Menu Surprise

3 gangen € 39,50
4 gangen € 49,50
5 gangen € 59,50

• Alle menu’s worden per tafel geserveerd om onnodige wachttijden te voorkomen, het is dus niet mogelijk menu’s te bestellen gecombineerd met à la carte gerechten.
• Omdat onze gerechten à la minute bereidt worden, adviseren wij bij een gezelschap van 6 of meer personen Menu Surprise.
• Indien u informatie over de allergenen-wet wenst te verschaffen, laat het ons weten.