Catering service

Hotel Restaurant Antiek verzorgt ook bij u thuis het diner, de lunch of ontbijt compleet met servies en alles erop en eraan. Uw wensen kunnen altijd besproken worden. Wij hanteren standaard prijzen vanaf 25 personen. De catering kan zowel afgehaald als ook door ons bezorgd worden. Voor al uw feestelijke momenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Catering kaart 2017

Broodjes vanaf € 1,50 per stuk (vanaf 50 personen)
Harde, zachte, witte of bruine broodjes met standaard beleg zoals kaas, ham, cervelaat. Bij een lager aantal personen kunnen de prijzen hoger zijn.

Luxe broodjes vanaf € 2,75 per stuk
Verschillende soorten broodjes belegd met bijvoorbeeld jonge en oude kaas, diverse vlees soorten, gerookte zalm of verse eiersalade.

Luxe broodjes vanaf € 3,50 per stuk
Met sla, tomaat en komkommer garnituur.

Wrap vanaf € 3.25 per stuk
Met heerlijke malse gerookte kip, rund of diverse vissoorten.

(Suggestie: voor € 3,00 toeslag p.p. een heerlijk vers soepje van de dag)

De diverse broodsoorten worden gepresenteerd op schaal, met een servetje.

Standaard sandwich belegd met boter en kaas, ham, gerookte kip met sla.
€ 2.50 per stuk

Plakje bruin of wit brood belegd met gerookte zalm, rode ui en basilicum mayonaise, sandwich belegd met Coppa di Parma en truffel crème. Sandwich belegd met rosbief, gekookt ei en een garnituur van Limburgse tomaten en komkommer. Clubsandwich met jonge of oude kaas, sla en sambal € 3,00 per stuk.

Lekker luxe broodjes vanaf € 4.50 per stuk
Assortiment oerbrood gevuld met bijvoorbeeld gerookte zalm en mascarpone, geitenkaas en honing of kalfsmuis met tonijncrème, oude kaas met mayonaise van grove mosterd.

Open oerbrood belegd met Livar kookham
Open oerbrood belegd met Coppa di Parma
Open oerbrood belegd met jonge of oude kaas
Open oerbrood belegd met brie, gehakte walnoot en kruiden
Open oerbrood belegd met verse omelet
€ 3.00 per stuk

Warme aanvullingen:
Warme Quiche met diverse groenten uit de streek € 3.00 per stuk

Diverse, verse bereide soepen zoals tomatensoep, runderbouillon of bospaddenstoelensoep € 4,00 per persoon

Bakje gevuld met een paté van gevogelte en eendenlever met een gelei van rode port geserveerd met crostini’s of toast € 5,00 per stuk

Pasteitje met een zachte ragout van kipfilet en champignons, diverse vis, rund met uitjes € 4,75 per persoon

Brunch buffet vanaf € 14,50 per persoon
Runderpoulet met champignons
Gehaktballetjes in een romige tomatensaus
Krentenbrood en bruin- en witbrood
Assortiment van witte- en tarwebroodjes
Diverse vleeswaren zoals rosbief, ham, cervelaat en gerookte kip
Diverse soorten kaasbeleg
Zoet beleg zoals hagelslag en diverse soorten jam
Vers gekookte eitjes
Roomboter en margarine
Diverse salades bijvoorbeeld witte kool salade, gemengde salade.
Pastasalade met seizoen groenten, gekonfijte tomaatjes en Parmezaan
Verse fruitsalade

Altijd uit te breiden met extra soep of een andere warme item.
Vraag naar de mogelijkheden.

Hapjes
Kaasplateau met brie, Old Amsterdam, Roquefort en VSOP kaas
Charcuterie van diverse worst en ham soorten met truffel crème
In knoflook gemarineerde olijven
Vers afgebakken Frans stokbrood
Huisbrood, zacht tarwebrood met een knapperig korstje
Romige kruidenboter met verse kruiden
Scampi in kroepoek met basilicum mayonaise
Geroosterde gemengde luxe noten
Paté van gevogelte met crostini’s

Luxe Hapjes
Assortiment crostini’s belegd met bijvoorbeeld traditionele hammen,
zachte kaas soorten of gerookte zalm € 1,50 per stuk

Wraps gevuld met bijvoorbeeld geitenkaas en honing,
gerookte zalm crème fraîche of kipfilet met pesto € 2,00 per stuk

Kleine bordjes met bijvoorbeeld een salade Nicoise, een mooie vitello tonato,
carpaccio van het rund of een vegetarische salade caprese € 2,50 per stuk

Amuse van gerookte eendenborst op een bedje van groente met sinaasappelsaus,
tartaar van zeebaars op zeekraal met zelf gemaakte piccalilly € 2,50

Limburgs roggebrood met oude kaas met stroopsaus € 1,50 per stuk

Huisgemaakte cannelloni gevuld met Langoustine en kreeftensaus € 3,00 per stuk

Bitterbal van mais met gesmolten eendenlever € 2,75 per stuk

Lepelamuse met een gemarineerde zalm € 2,00 per stuk

Koud buffet bij Schilte €12,50 p.p.
Heerlijke huisgemaakte huzarensalade bereid volgens traditioneel recept
Twee soorten verse salade
Diverse soorten rauwkost
Pasta tomaten salade
Gevogeltepaté met crostini’s
Cumberlandsaus, een zachtzure koude saus op basis van port en sinaasappel
Verse fruitsalade
Vers afgebakken Frans stokbrood
Oerbrood met een knapperig korstje
Roomboter, margarine en kruidenboter
Diverse verse tapenade

Warm buffet bij Schilte €17,00 p.p.
Botermalse Livar ham met een zachte mosterdsaus
Stooflapjes van het rund met rode wijnsaus
Roer gebakken groenten
Ragout van diverse soorten vis
Verse Pasta met basilicumolie
Aardappelgratin met aardappeltjes uit Kessel
Gemengde sla met zoet zure groenten
Seizoen salades uit de streek
Vers afgebakken Frans stokbrood
Oerbrood
Romige kruidenboter met verse kruiden
Roomboter

Buffet Antiek €29,50 p.p.
Malse kipfilet met een cêpes saus
Vispotje met saffraan saus
Stoverij van ossenstaart
Aardappelgratin op smaak gebracht met knoflook, rozemarijn en tijm
met een lekker krokant korstje kaas
Wilde rijst gemengd met normale rijst
Diverse seizoen groenten
Dun gesneden carpaccio met truffel mayonaise en Parmezaan
Diverse ham soorten geserveerd met partjes frisse galiameloen.
Cocktail van gemarineerde garnalen met scampi, en zelfgemaakte cocktailsaus
Witte kool salade, rode kool salade
Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes en rode ui
Pasta salade met mais en haricovert met tonijn
Verse fruitsalade
Luxe visschaal bestaande uit: vers gepocheerde zalm geserveerd
met romige cocktailsaus en gerookte zalmroosjes
Schaal met diverse gerookte vissoorten
Een salade van groene slasoorten, gemarineerde olijven, croutons, tomaten,
op smaak gebracht met een fijne dressing
Vers afgebakken Frans stokbrood
Oerbrood met een knapperig korstje Romige kruidenboter
met verse kruiden en verse tapenade

Green Egg €17,50 p.p.
Lekkere gemarineerde spareribs
‘Hereford’ hamburger met gebakken uien
Diverse koolsalade
Suikermais kolven
Ceasarsalade met onder andere haricots verts, gekookte eitjes en croutons
Hotdog met zuurkool, ketchup en mosterd gepresenteerd op een broodje
(Eventueel ook als live cooking in te zetten)

Walking dinner vanaf € 27,50 p.p.
Er zijn tal van mogelijkheden voor het invullen van uw walking diner! Graag bespreken we persoonlijk met u de wensen en mogelijkheden, zeker gezien het feit dat we graag willen inspelen op uw wensen en natuurlijk ook op het seizoen! Onderstaande gerechten zijn slechts een greep uit onze mogelijkheden, onze keukenbrigade blijft vernieuwen, ook in de walking dinner gerechten! Hieronderziet u twee voorbeeldmenu’s.

VOORBEELDMENU I
• Met sesam geschroeide gemarineerde zalm, salade met zoet zure groenten en piccalilly
• Gamba in panco op oriëntaalse wijze geserveerd
• Romige kreeften soep met Hollandse garnaaltjes
• Gebraden kalfshaas met kalfswang en crème van schorseneren, gebakken paddenstoelen, en cêpessaus
• chips van spruiten en laurierjus
• Crème Brûlée met vanille ijs

VOORBEELDMENU II
• Terrine van kletsenbrood met geitenkaas en truffel
• Vers gebakken coquille met een zachte crème van bloemkool en een langoustine karamel
• Runderbouillon met garnituur van ossenstaart
Open ravioli met seizoen groenten, zwezerik in kroepoek, paddenstoelen en een eendenleversaus
•Taartje van chocolade

Diner v.a. € 29,50 p.p.
Er zijn tal van mogelijkheden voor het invullen van uw diner! Graag bespreken we persoonlijk met u de wensen en mogelijkheden, zeker gezien het feit dat we graag willen inspelen op uw wensen en natuurlijk ook op het seizoen! Onderstaande gerechten zijn slechts een greep uit onze mogelijkheden, onze keukenbrigade blijft vernieuwen!

Algemene voorwaarden Catering Service
-Ons Hotel Restaurant is geopend op alle dagen van de week van 07.00-01.00 uur, alleen op zaterdag en zondag vanaf 08.00 uur
-Bestellingen dienen uiterlijk vier dagen voor de uitvoerdatum te worden doorgegeven. Bestel echter tijdig want vol = vol!
-Voor kinderen jonger dan twaalf jaar bereiden wij halve porties. Dit dient u bij het doorgeven van uw bestelling duidelijk te vermelden.
-Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een minimale afname voor 20 personen. Bij kleinere afnames berekenen we een toeslag van 10% per persoon.
-Het is mogelijk de afwas tegen vergoeding door ons te laten verzorgen. Dit dient echter vooraf besproken te worden.
-Voor € 2,50 per persoon zorgen wij voor voldoende serviesgoed en bestek bij het buffet en zorgen wij tevens voor de afwas van de buffetmaterialen en het serviesgoed.
-Leveren en retourneren van uw bestelling is in overleg. Voor het transport van goederen en diensten worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van volume en kilometrage. De locatie dient gemakkelijk bereikbaar te zijn voor het afleveren en ophalen van de producten en goederen.
-Alle prijzen van de buffetten zijn exclusief 6% BTW.
-Schade, verlies en/of diefstal van goederen dienen meteen aan Hotel Restaurant Antiek te worden gemeld. De vervangingswaarde van het betreffende goed wordt in rekening gebracht.
-Op alle leveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (UVH) van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de KvK (zie www.horeca.org).
-Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.