Menukaart Brasserie “Bij Schilte”

(in combinatie met een cadeau kaart berekenen wij de gerechten op basis van de a la carte kaart)

Bij gezelschappen groter dan 6 personen kunnen er iets langere wachttijden zijn.

Soepen en voorgerechten
Tomatensoep tomaat 5,25
Paddenstoelen soep, diverse champignons 6,25
Kreeft soep Hollandse garnalen 8.50
Wild bouillon gestoofd wild, paddenstoelen 7,50
Salade vis licht geschroeide tonijn, sesam, gamba 15,25
Salade zalm gerookt, cocktail saus, makreel 12,00
Wild proeverij 2 personen, diverse wild gerechten 27,50
Carpaccio rund, salade, Parmezaan 11,00
Wild pate salade, veenbessen, brioche 10,50
Rode biet carpaccio, geitenkaas, salade 9,50

Kindermenu € 9,50
Tomatensoepje/ snack of minischnitzel met frieten en mayonaise/ijs

Verrassings Menu Brasserie 3 gangen (per tafel) 31,00
Verrassings Menu Restaurant 3 gangen (per tafel) 41,50

Mocht u vragen hebben over allergenen, vraag onze medewerkers ernaar.

Hoofdgerechten

Gamba 7 stuks gebakken in knoflook 20,50
Dagvis vers van de dag, wisselend 23,50
Eendenborst gebraden, sinaasappelsaus 21,00
Schnitzel varkensvlees, friet en sla 15,25
Varkenshaas ruyghveen, “Peelvarken” met champignonsaus 18,25
Wild zwijn filet, aardappel, wintergroenten 22,75
Sukade rund, gegaard in rode wijn en kalfsjus 19,50
Kogelbiefstuk groenten en pepersaus 19,50
Hazen peper haas, rode kool, friet 20,50
Hert filet, kroket, risotto, stoofpeer 26,75
Wildstoof hert, gans, fazant, champignons 18,25
Vegetarisch paddenstoelenrisotto, truffel, groenten 15,75

Alle genoemde hoofdgerechten zullen met frieten en salade worden geserveerd
Extra; mayonaise € 0,50 p.p./frieten € 1,50 p.p./ groenten of Salade € 2,00 p.p.

Desserts

Kaasselectie assortiment van kazen 9,50
Warme appelbol appel, slagroom en ijs (min. 15 minuten) 8,00
Warme kersen kersen, ijs, slagroom, saus 7,50
Dame Blanche vanille ijs met chocolade saus 6,50
Winter coupe diverse soorten ijs 6,00