Restaurant Antiek Helden

Hotel Restaurant Antiek beschikt buiten kamers om ook nog een restaurant en brasserie-restaurant voor 40 gasten en een voor 60 gasten, aan beide zit een terras aan verbonden, zowel aan de voor als de achterkant van het hotel.

Hotel Antiek

Het hele jaar door een hartig menu! De keuken serveert gerechten die de gasten kunnen kiezen van de a la carte kaart. Smaakvolle ¬†voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten sieren onze kaart. Deze kunt U zelf samenstellen uit onze keuze menu’s. Menu Antiek en Menu Antiek op Chique. Het verdient een aanbeveling om een tafel te reserveren in het restaurant.

In de zomer hebben wij een zonovergoten terras waar bij mooi weer de lunch en/ of diner geserveerd wordt. Daarnaast is het terras in de zomer geopend voor een drankje en een klein hapje.

Hotel Restaurant typeert zich door de gemoedelijke Limburgse gastvrijheid die het Hotel en het personeel uitstraalt, waarmee wij de gasten het gevoel geven dat ze thuis zijn.

Restaurant- Brasserie Antiek is geopend van af 07.00 uur voor ontbijt, lunch vanaf 12.00 uur, En van de dinerkaart kan ook vanaf 12.00 uur worden besteld.

Reserveer hier uw lunch of diner