Hotel Antiek

het restaurant en brasserie van Hotel Antiek is gesloten van 24 tot 28 juni 2016

Hotel Restaurant Antiek is een Engels/Frans getint kleinschalig driesterrenhotel gelegen in het centrum van het Noord Limburgse dorp Helden, het hotel heeft antiek en nostalgische kamers en ligt vlakbij Venlo, het gezellige Maastricht, Roermond met het Designer Outlet, Eindhoven, Weert of het Belgische Hasselt. Maar ook voor de kinderen ligt op een kwartiertje rijden Attractiepark Toverland te Sevenum. Daarnaast heeft Noord-Limburg een bruisende economie waardoor de zakelijke gast in circa een kwartier rijden de meeste bedrijfsterreinen kan bereiken. Uiteraard na een heerlijk ontbijt.

Antiek-0600 Hotel Antiek

Voor onze toeristisch ingestelde gasten zijn er genoeg leuke plekken te bezichtigen in de natuurrijke omgeving. Het is een ideale streek om te wandelen en/of te fietsen. U kunt in de buurt genieten van alles wat de regio te bieden heeft: van een dagje winkelen tot een prachtige boswandeling in De Heldense Bossen (op 200 mtr loopafstand van ons hotel). Ook voor de zakelijke gast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.

Antiek-0531 Antiek-0456 Antiek-0443 Antiek-0517

Hotel Antiek is een kleinschalig hotel en we hebben geen nachtreceptie. Wij vragen u dan ook om voor 19.00 uur in te checken. Mocht dat niet lukken, neem dan even contact met ons op.

Reserveer hier uw overnachting

Klik hier voor de mogelijkheden die onze omgeving u heeft te bieden: